Društvo TečajCPP.com
Društvo za izobraževanje, 
osveščanje in oblikovanje.
Osredek pri Dobrovi 32, 1356 Dobrova
info@tecajcpp.com
Društvo TečajCPP.com
  Domov    Tečaj CPP    Testi CPP    Postanite član TečajCPP.com    FAQ in Ankete Društvo TečajCPP.com
Poiščite na TečajCPP.com 
   
Društvo TečajCPP.com
  :: Sponzorji testov

  :: Brezplačna registracija
Za uspešno opravljeno registracijo je potrebno izpolniti vsa polja.
Po uspešno izvedeni registraciji bo na vaš e-mail naslov prispelo sporočilo o registraciji z vsebino vašega uporabniškega imena in gesla. Svetujemo vam, da to sporočilo shranite.
Opozorilo! Nekateri vmesniki za pregledovanje elektronske pošte podpirajo drugačen nabor znakov, zato se lahko zgodi, da bodo znaki iz slovenskega nabora prikazani drugače.
Uporabniško ime:
  :: Zakaj je dobro postati registriran uporabnik?
Registriranim uporabnikom sta na voljo dve dodatni funkciji:
1. Aplikacija za generiranje testa skrbi, da se vprašanja v testu ne ponavlajo, dokler se ne izčrpajo iz svoje skupine. Ko se vprašanja začnejo ponavljati, vas ne to opozori napis vprašanje se je v prejšnjih testih že pojavilo!
2. Možnost tiskanja testov in rešitev. Testi se naključno generirajo z baze podatkov in so prirejeni za tiskanje. Rešitve so vključene v test, a jih je potrebno posebej natisniti.
 
Uporaba vašega uporabniškega imena bo za vas rezervirana še dva meseca od vaše zadnje prijave. Nato bo uporabniško ime ponovno na voljo novim uporabnikom.
Ime:
Priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Kraj:
E-mail:
Geslo:
Ponovite geslo:
Na začetno stran
 
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4